fbpx

TA/FA af Parken på dagchart fra 31/jan/19.

By 11. januar 2020 Ingen kommentarer

I okt/nov-18 har jeg bemærket, at Erik Skjærbæk, som er største aktionære i parken, køber  hver dage 2-3000 stykker af Parken aktier omkring kurs 80kr. Jeg har i forvejen holdt øje med Parken og vidste godt, at Parken har solgt Fitness.dk, som var en tabgivende del af forretningen. Der var også ok regnskab fra Lanadia og selv Parken Sport Intertaiment.

Den vigtigste nyhed for Parken, som ikke blev rigtigt bemærket af pressen var, at verden femtestørste vandland som skulle bygges i Høj Taastrup ca 25km fra København, blev alligevel ikke opført. Dette meget positiv nyhed for Parken, idet sådan en vandland, vil være en kæmpe stor konkurrant til landia. Jeg køber mine til kurs 80kr, fordi jeg tror, at Erik Skjærbæk har nogle informationer om Parken som os andre ikke har og derfor køber han op i stor stil i slutningen af 2018.

I jan/19 kommer frem, at den Britiske rådgivning firma Redstone vil købe Parken og aktien stiger til kurs 110kr. Jeg beholder mine og vil supplere med flere ved punkt C kurs 92 kr med 1.target 101kr og 2.target 107,4kr. Parken afviser købstilbud og aktien falder lidt tilbage, men 7/marts /19, Lars Sejer køber 22,5% af Parken aktier fra LD til kurs 100kr. Jeg ser Parken i højere kurs i næste par mdr/år, idet der er tre personer som ejer ca 60% af Parken aktier og de vil ikke sælge deres aktier til kurs under 100kr.

Kommentarer