fbpx

TA af  Riot Blockchain fra den 19/feb/19 på et minut chart kurs 3,3$.

By 11. januar 2020 Ingen kommentarer

TA baseret på en kombination af trendkanal, støtte/modstand niveauer og fibonacci extention...TA viser, at kursen er faldet fra kurs 4,2$ til 3,2$ som var tidligere bund. Man kan se, at 3,2$ holder og aktien begynder at stige...Som kan ses på analysen, aktien er i nedtrend på et minuts chart efter tidligere stigningen og kursen følger trendkanalen på vej ned.

kursen er kommet under 3,5$, som er 0,786% fibonacci retracement for hele stigningen fra kurs 3.2$ til 4,2$ og nu kort tilbagefaldt. Jeg ville se, om 3,5$, som 0,786% fibonacci retracement holder eller ej... Jeg afventer med at købe, indtil kursen kommer over modstand linje 3,5$.

Det er vigtigt, at kursen lukker over 3,5$, hvis man vil være langt i aktien. Kurs 3,5$ er lige præcis horisontal mostand linje, toppen af den nedengående trendkanal og 0,786% fiboancci retracement(tre faktorer),...Et par minutter efter, bryder kursen gennem 3,5$ og jeg køber mine Riot Blockchain aktier. Jeg forventer, at aktien i næste par dage stiger og tester tidligere top dvs kurs 4.2$. Ved lukke kurs over 4.2$, vil der komme flere køber på banen og presse kursen yderligere op. Jeg er positiv på Blochchain teknologi i 2019, idet har hørt/set, at  institutionelle investorer også er på vej ind i Blockchain. Analysen er på et minut chart, men er også positiv på dag ,uge og måneds chart.

Kommentarer