fbpx

Her er mit teknisk syn på Natural Gas på måneder og 4 timer´s chart den 5-7-2019.

By 11. januar 2020 Ingen kommentarer

Teknisk analyse af natur gas på mdr's chart billede (1) viser, at gas er faldet i sidste mange år og sidste 4-5år har været i konsoliderings fase. Kursen er ved at finde bund omkring den sidste støtte linjen på mdr's chart. Som kan ses på analysen, sælgerne kunne presse kursen under støtte linjen på mdr's chart, men køberne, så kursen omkring 2$ interessant og kom på banen og pressede kursen op. MACD er stigende på mdr's chart og RSI er i gang med at skifte trend, dette indikerer, at der er momentum i gas nu.

Teknisk analyse af natur gas på 4H billede (2) viser, at der er blevet dannet højere bund punkt C på 4H' chart, og ABCD formation sender kursen op mod mit første target, D1: 2,418$, som allerede i dag blev testet og prisen blev afvist. De første shortsælger kom på banen lige præcis ved 2,418$ og prøvede at presse kursen ned mod punkt C eller A.

MACD og RSI er stigende på 4H's chart, dette indikerer, at der er momentum i trenden. Kursen stiger med høj volumen og falder med lavt volumen på 4H's chart. Positiv volumen balance er positiv signal for kurs udviklingen i fremtiden.

Strategien:At købe gas nu eller i nærheden punkt C med stoploss under punkt C eller længere ned ved punkt A, og med target D1 eller højere op ved D2.

Disclaimer:Jeg har holdt øje med natur gas i sidste par måneder/år og købte forleden en lille position under kurs 2,4$ til langtidsinvestering, idet ser kursen højere op i næste par måneder.

Konklusion:Teknisk analyse af Natural Gas på måneder og 4H´s chart viser, at et eventuelt bund er nået, og køberne ser kursen omkring 2$ interessant og er kommet på banen. Der er også fundamentelle nyheder, som har tiltrukket flere køber på banen til de meget lavt kurs niveauer. Kina anvender i dag, de fossile brændstoffer, dette medførte, at der er meget forurening i Kina og staten er i gang med at skifte fra kul til gas, som kan øge efterspørgsel efter gas i fremtiden. Husk stoploss, idet der ikke nogen, der ved, om gas er i kurs 1$ eller 10$ om et år og alt handler om risikovurdering og timing.

Kommentarer