fbpx

Her er mit syn på Canopy Growth(CGC) på uge chart 10-8-2019 kurs 32,9$.

By 11. januar 2020 Ingen kommentarer

Jeg købte op i cannabis sektor i CGC aktien i slutning af 2017 i kurs omkring 12-13$ og solgte mine aktier CGC i okt/2018 til kurs omkring 50$ og siden har jeg IKKE været i cannabis aktier. Har holdt øje med sektoren i sidste par måneder og mener, at man kan begynde samle op i sektoren igen.Teknisk analyse af CGC på uge chart viser, at aktien stige fra punkt A kurs omkring 18$ feb/2018 til kurs 59$ okt/18 og efterfølgende kom sælgerene på banen og pressede kursen ned til punkt C kurs 24,7$(0.786% fibonacci retracement for hele stigningen fra punkt A til B). Dette er en del af kurs udviklingen. Køberne så kurs omkring 25$ interessant og kom på banen og købte op og pressede kursen op, men kunne desværre ikke pressede kursen over 50$, idet der var ikke nok køber til aktien til kurs over 50$. Der er blevet dannet ABCD formation(den røde) og hvis var nok køber, så ville(burde) kursen stige til punkt D:68,7$. Som kan ses på analysen, kom sælgerne på banen ved kurs 50$ og prøvede at presse kursen ned mod punkt C(25$) eller længere ned punkt A(18$). Køberne er allerede kommet på banen i kurs omkring 30$ og køber op og indtil videre ikke tillader kursen under 30$(0.786% fibonacci retracement fra kurs 26$ til kurs 52$). Der er blevet dannet et nyt ABCD formation (den grønne) og hvis punkt C kurs 30$ holder, så skal kursen op mod mit target punkt D: 58$.Der er støtte til aktien ved kurs 25$ eller længere ned i kurs omkring 18$.

Disclaimer:Jeg har selv købt en position i CGC til kurs omkring 32$ for et par dag siden og er lang i sektoren, så længe kursen er over 25$.

Strategien:At købe aktien i kurs i nærheden af 32$ med stoploss 25$ eller længere ned 18$ alt efter ens risikovurdering og investerings horisont og første target kurs 58$ og anden target 68,7$.

Konklusion:Teknisk analyse af Canopy Growth på uge chart viser, at et eventuelt bund er nået og sandsynligheden for, at aktien stiger fra disse niveauer er større end risikoen for yderligere fald. Jeg er også fundamental positiv på cannabis sektor, efter der er kommet et par regnskaber fra nogle de små spiller, som kom med bedre end forventet indtjening og bedre forventning for resten af året. Jeg køber kun i CGC, idet de er den største spiller i cannabis sektor og udviklingen i deres forretning bestemmer retningen for hele cannabis sektor. Constellation brands(øl producenten bag Corona) i august/2018 købte 38% af aktier i CGC til 4mia$ og CGC har brugt pengene til blive en international virksomhed. CGC kan også meget nemt benytte Constellation´s global netværk til at sælge deres produkter inkl. deres nye cannabis baseret drikke Tweed.Jeg ser kursen højere op i næste på uge/måneder og år, dette kræver selvfølgelige at CGC kommer med positiv regnskab den 14/august -2019 og giver positiv forventning om fremtiden. Husk stoploss, idet der ikke nogen der ved, om CGC er i kurs 10$ eller kurs 100$ og et par år, og alt handler om Risikovurdering, sandsynlighedsberegning og timing og alt kan ske i markedet.

Kommentarer