Handelsbetingelser hos ww.fiboinvest.dk

Generelle oplysninger: Fibo Invest Vildtbaneparken 21 2635 Ishøj

CVR nr.: 40119922 Telefon: 28404422
Email: MKL@fiboinvest.dk

Ansvarsfriskrivelse:

Fibo Invest kan ikke holdes ansvarlig på nogen måde for udviklingen i aktier, eller tab som følge af aktiehandel, hvor Fibo Invest ́s analyser er blevet brugt. Teknisk analyse kan ikke forudsige fremtiden og store nyheder kan ændre trenden på et øjeblik. Historisk performance giver ingen garanti for et fremtidigt afkast og al investering er risikabelt. Du har selv ansvaret for dine aktiehandler.

Priser:

Hos Fibo Invest tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling:

Fibo Invest modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes/ eller når du fået adgang til de betalende analyser. Alle beløb er i Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Der gives 30 dages pengene tilbagegaranti på månedsabonnementerne. Alle abonnementer betales en måned forud. Såfremt der ikke kan trækkes penge fra dit kreditkort( VISA eller MASTER), vil dit abonnement blive opsagt pga. manglende betaling, efter 2 advarsler på e-mail.

Opsigelse af Fibo invest abonnement

Du kan stoppe, eller afmelde dig abonnement, når du har lyst, helt uden binding.

Afmelding af abonnement sker pr. e-mail til mkl@fiboinvest.dk, minimum 3 hverdage inden næste betaling (abonnements fornyelse)

Din opsigelse er effektueret, så snart du modtager en bekræftelse pr. e-mail.

Dit abonnement vil derefter udløbe, når den nuværende betaling udløber.

Levering:

Fibo Invest vil gøre sit bedste til at afsende ordre indgået inden kl. 12, så hurtigt så muligt og løbet 1-3 arbejdsdag.

Vores digitale produkter kan tilgås på hjemmesiden direkte efter køb.

For fysiske produkter gælder følgende:

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 25 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer kun til Danmark og varen bliver sendt med Post Nord eller GLS.

Fibo Invest yder ikke personlig rådgivning. Analyserne er lavet på baggrund af kursudviklingen og

er baseret på teknisk analyse og det er ikke nogen garanti for, at produktet udvikler sig som

teknisk analyse forudsiger.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kan vi kontakts på telefon nummer 28 40 44 22.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Fibo Invest vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Fibo Invest
Vildtbaneparken 21
2635 Ishøj
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion:

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret:

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer,bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering afvarer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over enbestemt periode. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på mkl@fiboinvest.dk.
  I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Fibo Invest
Vildtbaneparken 21
2635 Ishøj
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt medforbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesrettenophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndtmed forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, atvedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådannepublikationer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: MKL@fiboinvest.dk